New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Notification LED is not working #97

Closed
caipigott opened this Issue Sep 3, 2015 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@caipigott

Hi,

i'm using cordova android 3.4.0. I added your plugin and so far it works perfect, apart from the led when i receive a notification while the application is closed and the celular is switched off. The vibration works and it's displayed on the lock screen but unfortunatelly no led (and maybe it's also possible to turn on the celular on receiving a notofication? )

Is this a problem of this pluging or do i have add an other plugin to solve this. If yes, please let me know which one as i'm really really confused of all these plugins.

Mana thanks in advance,
Caipigott

@macdonst macdonst added the bug label Sep 3, 2015

@macdonst

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@macdonst

macdonst Sep 3, 2015

Member

@caipigott no, it's a bug. I will fix it in an upcoming release.

Member

macdonst commented Sep 3, 2015

@caipigott no, it's a bug. I will fix it in an upcoming release.

@macdonst

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@macdonst

macdonst Sep 7, 2015

Member

Addressed in #108 which should get merged soon.

Member

macdonst commented Sep 7, 2015

Addressed in #108 which should get merged soon.

@caipigott

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@caipigott

caipigott Sep 9, 2015

Hi,

i saw that an update was published for this issue, but unfortunatelly there is still no led flashing on receiving a message. Do i have to add anything inside my code?

Many thanks for your help,
Caipigott

Hi,

i saw that an update was published for this issue, but unfortunatelly there is still no led flashing on receiving a message. Do i have to add anything inside my code?

Many thanks for your help,
Caipigott

@macdonst

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@macdonst

macdonst Sep 9, 2015

Member

@caipigott hasn't been merged yet. Soon though.

Member

macdonst commented Sep 9, 2015

@caipigott hasn't been merged yet. Soon though.

@macdonst

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@macdonst

macdonst Sep 13, 2015

Member

@caipigott re-test with the upcoming 1.3.0 release and re-open if it doesn't fix your issue.

Member

macdonst commented Sep 13, 2015

@caipigott re-test with the upcoming 1.3.0 release and re-open if it doesn't fix your issue.

@macdonst macdonst closed this Sep 13, 2015

@lock

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@lock

lock bot Jun 5, 2018

This thread has been automatically locked.

lock bot commented Jun 5, 2018

This thread has been automatically locked.

@lock lock bot locked as resolved and limited conversation to collaborators Jun 5, 2018

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.