Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP

Loading…

Doesn't display Graphs with IE 7.x / Access via HTTPS #590

Closed
anonymous-piwik-user opened this Issue · 13 comments

3 participants

@anonymous-piwik-user

When I access Piwik via HTTPS with Internet Explorer, some graphs aren’t displayed. Instead of the Graph there is only the URL shown. This occures with the plugins “Last unique visitors graph”, “Last visits graph”, “Visitor continents”, “Browse by family” and “List of plugins”. Keywords: graph, plugin, display

@anonymous-piwik-user

Attachment: A screenshot of the problem [screenshot.jpg](http://issues.piwik.org/attachments/590/screenshot.jpg)

@anonymous-piwik-user

This occures since the beginning and with the latest version 0.2.32 too.

@robocoder
Collaborator

Dupes ticket #550.

@mattab
Owner

vipsoft, is it dupe? does that mean that the ticket shouldn’t have been closed?

dawn, can you please provide URL to the ssl piwik instance with no showing graphs?

@robocoder
Collaborator

I believe the proposed patch for #550 would have applied to all dynamic content. In comparison, the modified patch doesn’t appear to take into account API requests, e.g., the data= URL for OFC flash graphs, like:

http://piwik.org/demo/index.php?module=VisitsSummary&action=getLastVisitsGraph&idSite=1&period=day&date=2009-02-08%2C2009-03-09&viewDataTable=generateDataChartEvolution

@robocoder
Collaborator

See also #646

@robocoder
Collaborator

Attachment:
590.diff

@robocoder
Collaborator

(In [1088]) Fixes #590 - use relative path

@mattab
Owner

(In [1089]) - refs #590 without the / in /libs/... the path is wrong on my windows box (missing the /)

@robocoder
Collaborator

[1089] breaks on my Linux box ... re-opening until we get this one right

@robocoder
Collaborator

Matt: can you test the fix in [1092] on your Windows box?

@mattab
Owner

vipsoft, works fine!

@robocoder
Collaborator

(In [1242]) refs #691, refs #590 - fix regression with Flash over https with IE

@anonymous-piwik-user anonymous-piwik-user added this to the Piwik 0.6.1 milestone
This issue was closed.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.