Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Strange characters clicking with mouse in graph mode. #6220

Closed
sferrini opened this Issue Nov 18, 2016 · 10 comments

Comments

Projects
None yet
6 participants
@sferrini
Copy link
Contributor

sferrini commented Nov 18, 2016

I noticed that in graph mode if you click with the mouse when you have the prompt for highlighting, you get strange characters printed out:

click

@Maijin Maijin added bug visual labels Nov 18, 2016

@AlexKornitzer

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

AlexKornitzer commented Oct 25, 2017

Any thoughts on what is causing this? It happens in all aspects of Visual mode and causes erratic behaviour. Mostly an issue when clicking to focus the window.

@radare

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

radare commented Oct 25, 2017

@AlexKornitzer

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

AlexKornitzer commented Oct 25, 2017

That fixes it, so is it a bug or intended functionality?

@radare

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

radare commented Oct 25, 2017

@AlexKornitzer

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

AlexKornitzer commented Oct 25, 2017

Info: Arch Linux, alacritty with and without tmux. Also does it with xfce4-terminal. Let me know if you need more info.

@XVilka

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

XVilka commented May 17, 2018

@cyanpencil can you please check this one?

@sferrini

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

sferrini commented May 17, 2018

@XVilka just tested this, on macOS seems it doesn't print characters anymore, but it does other strange behaviour like changing the colour palette.

@cyanpencil

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

cyanpencil commented May 17, 2018

The change of the colour palette means that it's sending the R character in some way...

However I'm unable to reproduce it on my system. I'm on arch linux and tested both in urxvt and xterm. Clicking or selecting with the mouse does not print any character in visual mode, even with the command menu : open.

@sferrini

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

sferrini commented May 17, 2018

@cyanpencil have you tried also in "highlighting mode" /?

@cyanpencil

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

cyanpencil commented May 17, 2018

Ok I just tried and you are right, I was being naive, in highlight mode it prints garbage. It prints garbage also while in offset mode o, while setting cmg.gprompt | and while adding a comment ;.

I'll see if I can fix it

cyanpencil added a commit to cyanpencil/radare2 that referenced this issue May 17, 2018

radare added a commit that referenced this issue May 18, 2018

condret added a commit to condret/radare2 that referenced this issue May 23, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.