New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Iron Pipes do not function #4124

Closed
polski-g opened this Issue Apr 13, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@polski-g

polski-g commented Apr 13, 2018

BuildCraft version:
NOT using full version
buildcraft-compat-7.99.14
buildcraft-core-7.99.15
buildcraft-transport-7.99.15

Forge version: 14.23.2.2654
Link to crash report or log: n/a
Singleplayer or multiplayer: Single
Steps to reproduce: https://i.imgur.com/e0vOPLI.png
Additional information:

Click iron pipe with wrench does nothing. All 3 junction points remain solid and items enter the iron pipe, then are returned to the source.

@polski-g

This comment has been minimized.

polski-g commented Apr 13, 2018

Nevermind, at some point BC was changed to require clicking on the target destination.

@polski-g polski-g closed this Apr 13, 2018

@AlexIIL AlexIIL reopened this Apr 13, 2018

@AlexIIL AlexIIL self-assigned this Apr 13, 2018

@AlexIIL

This comment has been minimized.

Member

AlexIIL commented Apr 13, 2018

Actually clicking on the centre of the pipe should change the direction, but it looks like this is only works if it is already facing a direction.

@AlexIIL AlexIIL closed this in d003d4a Apr 14, 2018

@AlexIIL AlexIIL reopened this Apr 14, 2018

Tencao added a commit to Tencao/BuildCraft that referenced this issue Apr 21, 2018

Fix BuildCraft#4124
(cherry picked from commit d003d4a)

@AEnterprise AEnterprise closed this May 6, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment