New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Crashing on Loadup: (0.2.4.1) (24-04-2017) and (0.2.5) (04-06-2017) #45

Closed
Mystmantle opened this Issue Jun 6, 2017 · 9 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@Mystmantle

Mystmantle commented Jun 6, 2017

In the past when this has happened, a PC restart has fixed the issue.
I'm not sure if it's conflicting with a WoW update or not, and sadly I've made no alterations to the files beyond that (if there was one that I wasn't aware of) so I'm not sure what's happening.

I've tried reinstalling and changing my root files, running as admin and without.
A friend of mine is also suffering from this issue, so I suppose I take comfort in the fact that it isn't just me experiencing this:
I load up the exporter as admin. It begins to load up, and suddenly stops responding - I get the typical 'X program has stopped responding' error box from Windows, and then it closes itself.

@Marlamin

This comment has been minimized.

Owner

Marlamin commented Jun 6, 2017

@Gogglenaut

This comment has been minimized.

Gogglenaut commented Jul 15, 2017

Hey, I'd like to second this, I hope it's not a hardware issue. All version cause the crash, when loading from online or from a directory, also tested to make sure it wasn't an admin issue.
Only thing I can think of is maybe it's the 4.6.2 .net framework that's causing the crash?

@Marlamin

This comment has been minimized.

Owner

Marlamin commented Jul 15, 2017

@Gogglenaut

This comment has been minimized.

Gogglenaut commented Jul 15, 2017

It hangs on 'loading WoW from web' for about 30 seconds, then the crash window pops up.
So you can boot the program, and you can choose online or local files, but once it tries to load the files it crashes.

objcrash

@Marlamin

This comment has been minimized.

Owner

Marlamin commented Jul 15, 2017

@mobius

This comment has been minimized.

mobius commented Jul 15, 2017

I have similiar problem here with version 0.2.5.0, It occurs at the 100% pecentage of Loading "root",
when I attach the debugger, it says
An unhandled exception of type 'System.Net.WebException' occurred in System.dll,
unable to connect to remote server

@Marlamin

This comment has been minimized.

Owner

Marlamin commented Jul 15, 2017

@mobius

This comment has been minimized.

mobius commented Jul 16, 2017

it works now! Thank you

@Gogglenaut

This comment has been minimized.

Gogglenaut commented Jul 16, 2017

Aw man look at this guy, debug turnaround of a single day, what a champion! That fixed it for me as well. Cheers!

@Marlamin Marlamin closed this Jul 16, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment