Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Autofire Hotkey broken #1126

Closed
Tompala opened this issue Mar 3, 2018 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@Tompala
Copy link

commented Mar 3, 2018

With BizHawk 2.2, the Autofire hotkey will be displayed the same on the input display as if you were using Autohold, making it impossible to tell which frame the button is being pressed on, though it's still active. The HUD text will also have the same text displayed, despite one button being Autofire and the other Autohold
autofire

If you start up TAStudio, Autofire will stop working completely and have the same function as Autohold.

Furthermore, to make the Configure Hotkeys nicer, Autofire should be moved to be next to Autohold and Clear Autohold; which should probably be renamed to Clear Autohold/Autofire or similar.
hotkeys

@vadosnaprimer

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 13, 2018

I grouped them together in the dialog, but failed to fix the main bug.

@vadosnaprimer vadosnaprimer removed their assignment Mar 13, 2018

zeromus added a commit that referenced this issue Mar 14, 2018

re: #1126 - do some things to try and make input display better. migh…
…t fix things, might mess everything up, I dont know.
@vadosnaprimer

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 14, 2018

@Tompala

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Mar 15, 2018

Seems to be working fine!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.