New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Safari responsive display issues #690

Closed
chris-prener opened this Issue Sep 13, 2018 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@chris-prener

chris-prener commented Sep 13, 2018

Thanks for your continued support of academic @gcushen - I really enjoy using it for my website. I'm having one issue with the latest version of the academic template. As you can see, Safari seems to think that the page should be displayed as mobile on my MacBook Air, while Chrome get the responsive behavior correct. Any thoughts about how to navigate this? Thanks!

Safari:
screen shot 2018-09-13 at 12 45 20 pm

Chrome:
screen shot 2018-09-13 at 12 55 41 pm

@Bertbk

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Bertbk

Bertbk Sep 13, 2018

I confirm that a friend has the same problem on his Mac Os and Safari. The copy button (for bibtex citation) also doesn't work on his Safari.

Bertbk commented Sep 13, 2018

I confirm that a friend has the same problem on his Mac Os and Safari. The copy button (for bibtex citation) also doesn't work on his Safari.

@chris-prener

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@chris-prener

chris-prener Sep 13, 2018

Interesting @Bertbk - it looks like mine is working.

URL - https://chris-prener.github.io

chris-prener commented Sep 13, 2018

Interesting @Bertbk - it looks like mine is working.

URL - https://chris-prener.github.io

@gcushen gcushen closed this in 6c40356 Sep 13, 2018

@gcushen

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@gcushen

gcushen Sep 13, 2018

Owner

Thanks for reporting this. Looks like you are using the master version. If you update, it should be fixed now :)

Owner

gcushen commented Sep 13, 2018

Thanks for reporting this. Looks like you are using the master version. If you update, it should be fixed now :)

@chris-prener

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@chris-prener

chris-prener Sep 13, 2018

Thanks for the fix @gcushen - site looks as it should. Much appreciated!

chris-prener commented Sep 13, 2018

Thanks for the fix @gcushen - site looks as it should. Much appreciated!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment