[Bug] Template var groups/tags not working #6752

Closed
linar-jether opened this Issue Nov 30, 2016 · 13 comments

Projects

None yet
@linar-jether

Seems to be broken in latest stable version V4.0.0.

No matter what (clicking on update/change the refresh method/recreate the template), grafana doesn't execute the group/tags queries (Tested using the chrome developers console)

@lymichaels

I'm seeing the same issue and I upgraded from 3.1.1

@lymichaels

Anyone find a workaround or fix for this? It's still broken in 4.0.2

@linar-jether

I think this is an important feature of grafana, as without it selecting multiple template variables from large lists is almost impossible

@tfylling
tfylling commented Dec 9, 2016

useTags seems to not be stored in the json structure at all, probably meaning it will always evaluate as false.

@RomainBelorgey

Got the same issue since upgrading on 4.0.1.

Possible to force the useTags value ?

@directionless

As I mentioned over in #6906
It's broken on the example http://play.grafana.org/dashboard/db/templating-value-groups It looks okay, but if you click anything the tags are gone.

@stevenh
stevenh commented Dec 14, 2016

Confirmed this was broken here when we updated to 4 as well.
When entering the template editor most the time (not all) the experimental feature has been disabled

@miketwenty1

+1

@trondvh
trondvh commented Dec 16, 2016

+1

@Farfaday

+1

@bergquist bergquist added this to the 4.1.0 milestone Dec 19, 2016
@novegit
novegit commented Dec 20, 2016

+1

@VinceTT
VinceTT commented Dec 22, 2016

+1

@torkelo torkelo self-assigned this Jan 2, 2017
@torkelo torkelo added a commit that closed this issue Jan 2, 2017
@torkelo torkelo fix(templating): fixed issue with experimental feature template varia…
…ble value groups tags, fixes #6752
9dc4264
@torkelo torkelo closed this in 9dc4264 Jan 2, 2017
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment