syntax hightlighting bugs on archlinux #108

Closed
mickey opened this Issue Dec 23, 2009 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
6 participants

mickey commented Dec 23, 2009

On my my MacOSX, this textile file looks great : http://gist.github.com/262860, you can see a part here : http://skitch.com/mickeymike/nc5e8/picture-25

I deployed it on my archlinux and now here's the result : http://skitch.com/mickeymike/nc5ef/picture-24

I'm using textile and here's my config file :

destination: ./_site
auto: false
lsi: false
pygments: true
markdown: rdiscount
permalink: date

mickey commented Dec 23, 2009

I just tried with ruby 1.8.7 (it was ruby 1.9) and it works now

kez commented Dec 26, 2009

I also ran into this on Ruby 1.9 on Arch; I rolled back to a previous version of Ruby 1.9 (don't recall the details), and it started working again.

I had this problem too with 1.9... I installed the Liquid and Jekyll from source to get it working perfectly on my arch box... ( see http://stefan.artspace44.com/2010/jekyll-installationl) The gems on rubygems.org are out-of-date.

Same problem here. Followed Stefans advice and now it works. Would be nice if this could be fixed, though.

Owner

parkr commented Dec 8, 2012

I think this problem has been fixed since 2 years ago when the issue was filed. lib/jekyll/tags/highlight.rb looks fine to me.

Owner

parkr commented Jan 2, 2013

🔨

parkr closed this Jan 2, 2013

jekyllbot locked and limited conversation to collaborators Feb 27, 2017

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.