Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

yam update check not working? #671

Open
MichaelMerkel opened this issue May 11, 2018 · 4 comments
Open

yam update check not working? #671

MichaelMerkel opened this issue May 11, 2018 · 4 comments

Comments

@MichaelMerkel
Copy link

@MichaelMerkel MichaelMerkel commented May 11, 2018

Submission type

Bug report

YAM version

2.10-dev 07.04.2018 - bb49b47

Used operating system

AmigaOS4/PPC

Used Amiga system

X1000

Expected behaviour you didn't see

The automatic update check should tell me, that a new version is available. at least when checking manually this should give me an information.

Unexpected behaviour you saw

No new version is found. When checking manually I only get the popup:
Es sind keine Softwareupdates verfügbar. YAM prüft automatisch auf verfügbare Updates.

Steps to reproduce the problem

start (old) yam or press the check for updates menu entry.

thanks and regards...
michael

@javierdlr
Copy link

@javierdlr javierdlr commented May 28, 2018

Seems problems nightly build server change to Secure mode (httpS) using "https://nightly.yam.ch/" works fine, but "http://nightly.yam.ch/" don't.

@MichaelMerkel
Copy link
Author

@MichaelMerkel MichaelMerkel commented Nov 1, 2018

just an update:
still not working in latest nightly (from 31.10.2018)
like stated above: "just" an url problem?

@javierdlr
Copy link

@javierdlr javierdlr commented Nov 3, 2018

At least here using Odyssey v1.23 (amigaos4.1FE upd1) when using https://nightly.yam.ch/ it shows the site very fast (just 1 or 2 seconds), meanwhile using HTTP:// it takes longer to show such page (10 or more seconds).

@javierdlr
Copy link

@javierdlr javierdlr commented Nov 3, 2018

but not always, sometimes it shows it fast too when using HTTP:// ¿:-/

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants