Error when defining bus binding #39

Closed
juli1 opened this Issue Oct 21, 2013 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@juli1
Contributor

juli1 commented Oct 21, 2013

When defining error propagation on bus bindings, it seems that the keyword bus is not recognized. Please see the model below on line 130.

https://gist.github.com/juli1/7089500

@reteprelief

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@reteprelief

reteprelief Oct 21, 2013

Contributor

What is a bus binding? Are you talking about a connection binding? The keyword for that is "connection".
Connection bindings bind to buses, systems, processors, virtual bus. Thus, we use the keyword "connection" - the same as used in the binding properties.

Contributor

reteprelief commented Oct 21, 2013

What is a bus binding? Are you talking about a connection binding? The keyword for that is "connection".
Connection bindings bind to buses, systems, processors, virtual bus. Thus, we use the keyword "connection" - the same as used in the binding properties.

@juli1

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@juli1

juli1 Oct 21, 2013

Contributor

In that case, we should change the standard since the keyword is allowed (see p 32 of the emv2 standard)

Contributor

juli1 commented Oct 21, 2013

In that case, we should change the standard since the keyword is allowed (see p 32 of the emv2 standard)

@juli1

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@juli1

juli1 Oct 21, 2013

Contributor

fixed in latest revision

Contributor

juli1 commented Oct 21, 2013

fixed in latest revision

@juli1 juli1 closed this Oct 21, 2013

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment