Email reports contain translation key instead of the translations #3466

Closed
anonymous-piwik-user opened this Issue Oct 21, 2012 · 3 comments

2 participants

@anonymous-piwik-user

I used the internal reporting PDF for a week or so then I upgraded to 1.9. the daily reports ever after have been incorectly labeled. all reports show i18n keys in stead of the right label.

I had a look in the bug tracker and I found some "similar" issue, but at the time the bug was dismissed as "not a bug". I removed the whole content of tmp(to be more precise I moved tmp out of the way and created a new empty tmp).

I will see tonight if the problem has been fixed.

if I downloaded the report the labels were correct, but in the emails they were wrong. if the (not a) problem persist, I will carry on this ticket, otherwise feel free to close it.

in the mean time I was wondering if the upgrade script could not take care of cleaning up cache too ;-)...

@mattab
Piwik Open Source Analytics member

I reproduced the bug locally, and could send an email report with subject "General_Report Hello world - CoreHome_PeriodWeek CoreHome_LongWeekFormat"

not so cool!

@anonymous-piwik-user

Sorry to be the bad guy adding to it, but I confirm cache had nothing to do with it.
I noticed you raised priority and set an urgent milestone.
Let me know if there is anything I can do to help.

@mattab
Piwik Open Source Analytics member

(In [7286]) Fixes #3466

  • Now including Translate.php in the correct order ensuring that scheduled repotrs generated via a Tracker request, make use of translations.
This issue was closed.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment