New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Show only used CC lanes - crash #366

Closed
Jeff0S opened this Issue Jul 8, 2014 · 10 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@Jeff0S
Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on August 30, 2011 15:30:55

From G-Sun:

I'm experiencing many crashes with he following.

  • Using Garritan Aria Player
  • Adding a many cc-events in one lane (mod wheel)
  • Double-click my custom action:
    -- Open all track midi in last focused Midi Editor (clear editor)
    -- SWS: Show only used CC lanes

v4.02
XP Sp3, 32bit

Seems like I don't get the crashes when hitting Enter (Open all track
midi in last focused Midi Editor (preserve),
so maybe the SWS-action is not handling all the info. http://forum.cockos.com/showthread.php?t=86959

Original issue: http://code.google.com/p/sws-extension/issues/detail?id=366

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on August 31, 2011 07:22:47

fingers, can you reproduce this one? I haven't been able to. There's more info in the linked thread.

Cc: fingersmcgarnickle

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From fingersmcgarnickle on August 31, 2011 07:29:23

No I haven't. I'll post on the forum to try and get more info.

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From fingersmcgarnickle on August 31, 2011 07:45:51

Hey G-Sun, neither tim nor I can reproduce this. Is the VST on the item or track? Does it happen when you reaper is playing, recording or stopeed? What does the selected item have in it? Is it just notes and CC #1 events?

Any more info can help us resolve this. Thanks.

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From fingersmcgarnickle on August 31, 2011 07:49:32

Asked G-Sun to answer here rather than on the reaper forum.

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From GeirSo...@gmail.com on August 31, 2011 09:05:35

The tracks in question are midi-only, just routing to vsti.

Steps I do:

  • Having prerecorded midi-notes
  • Adding mod-wheel to the item (quite many, cpu near 100%)
  • Stopping, double-clicking item > custom action
    I'd say this gives me crash 50-100% of the times.

If, I don't go directly the path above, but opens the item in another way, then double-clicking item later, it seems like I don't get the crashes.

rpp: http://g-sun.no/Upload/Jabb3/LGO/A%20lot%20going%20on.RPP with typical content.
But, adding channel-pressure is usually done after mod-wheel.

Thanks!

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From fingersmcgarnickle on August 31, 2011 09:39:38

Hmmm... I still can't reproduce it. I don't have a MIDI keyboard as I am travelling for the next few months so I can't follow your steps exactly.

Tim, can you reproduce with the above project?

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From GeirSo...@gmail.com on August 31, 2011 09:48:46

Tested with a clean project,
inserted 1 track
recorded midi
added cc1
Double-click and.. crash

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From GeirSo...@gmail.com on August 31, 2011 09:57:56

New test.

As last time but taking the actions in two steps:
-- Open all track midi in last focused Midi Editor (clear editor)
Working fine, midi opens, all cc displayed
-- SWS: Show only used CC lanes
Crash

Note: Rec-mode: Overdub in existing item

Attached: rpp-file, before
-- SWS: Show only used CC lanes

Attachment: test.RPP

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on August 31, 2011 12:14:54

Thanks, I can repro now. Fingers, take a look at r547 to verify I'm not an idiot.

G-Sun, fix will be in next release of SWS (2.1.0 #7), should be out in the next day or so.

Status: Fixed

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From GeirSo...@gmail.com on August 31, 2011 12:52:32

That's wonderful.
Really a useful action.
Thanks!

@Jeff0S Jeff0S closed this Jul 8, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment