Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Cannot install OTA-4 on Nexus 5 running Android #420

Closed
tihom7 opened this Issue Aug 26, 2018 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants
@tihom7
Copy link

tihom7 commented Aug 26, 2018

Automatically generated error report %0D%0AUBports Installer Version: 0.1.21-beta %0D%0ADevice: Nexus 5%0D%0APackage: dmg%0D%0AOperating System: macOS 10.13.617G65 x64 %0D%0ANodeJS version: v8.2.1 %0D%0A%0D%0AError log: http://paste.ubuntu.com/p/kgYYwVVFbW/ %0D%0A

@konradybcio

This comment has been minimized.

Copy link

konradybcio commented Aug 26, 2018

0.1.21 fails to install on hammerhead for me too (macos 10.13.6)

0.1.12 downloaded 2 additional files and fails too, in both cases device goes to recovery after installation and gets stuck in bootloop after trying to reboot

I'm trying to install 16.04/devel

@konradybcio

This comment has been minimized.

Copy link

konradybcio commented Aug 26, 2018

16/04 rc also bootloops

@konradybcio

This comment has been minimized.

Copy link

konradybcio commented Aug 26, 2018

Found a fix: install TWRP, change /data filesystem to ext4

Wipe -> advanced wipe > check data -> repair or change filesystem -> ext4

Successfully installed 16.04/stable after that on 0.1.12 on mac

#422

@mmxgn

This comment has been minimized.

Copy link

mmxgn commented Aug 26, 2018

Can confirm that doing the steps ewentual suggested allowed me to pass that stage.

@juninho

This comment has been minimized.

Copy link

juninho commented Sep 1, 2018

Can confirm that doing the steps ewentual suggested allowed me to pass that stage.

Same on here. Ubuntu 18.04 + Nexus 5.

At first, the installer got stuck in "Pushing files 1/13 to device"...

After installing TWRP and changing data partition to ext4, it worked...

@NeoTheThird

This comment has been minimized.

Copy link
Member

NeoTheThird commented Mar 18, 2019

Sorry about the late reply. There are different issues mixed here, most of them should be fixed in #710 and will be included in the next release.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.