New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Cannot send MMS when Adguard is in Proxy+Auto filtering mode #1058

Closed
ameshkov opened this Issue Feb 19, 2017 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@ameshkov
Member

ameshkov commented Feb 19, 2017

@ameshkov ameshkov added the Bug label Feb 19, 2017

@ameshkov ameshkov added this to the 2.9 milestone Feb 19, 2017

@ameshkov

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ameshkov

ameshkov Feb 19, 2017

Member

According to the log, it tries to connect to some local IP address (172.26.39.1) and fails to do it.
I wonder why.

Member

ameshkov commented Feb 19, 2017

According to the log, it tries to connect to some local IP address (172.26.39.1) and fails to do it.
I wonder why.

@ameshkov ameshkov self-assigned this Mar 3, 2017

@ameshkov

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ameshkov

ameshkov Mar 3, 2017

Member

The proper solution would be to exclude "radio" system app from both VPN and Proxy redirect.

Member

ameshkov commented Mar 3, 2017

The proper solution would be to exclude "radio" system app from both VPN and Proxy redirect.

@ameshkov

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ameshkov

ameshkov Mar 3, 2017

Member

Done, review ID AJC-CR-178

Member

ameshkov commented Mar 3, 2017

Done, review ID AJC-CR-178

@ameshkov ameshkov closed this Mar 3, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment