New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Validate Attribute Lookup Fails when the attribute has the | as part of it #153

Closed
mhammond0420 opened this Issue Oct 6, 2016 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@mhammond0420

mhammond0420 commented Oct 6, 2016

The table I have it referencing back to has entries such as Brazil | Hffmn_Brdg | N_CR_500E. When typing in Br and hitting enter it brings up the dropdown for me to choose and the names are listed correctly there. But when I choose something like above it abbreviates to only what is before the |. So it enters Brazil. I am aware that | is not really a good choice to have in a field but I need to know if other symbols will have the same effect.

@MikeMillerGIS

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@MikeMillerGIS

MikeMillerGIS Oct 6, 2016

Member

could you send me a sample dataset? I have a feeling there is a bug as we are probably using | internally
mmiller@esri.com

Member

MikeMillerGIS commented Oct 6, 2016

could you send me a sample dataset? I have a feeling there is a bug as we are probably using | internally
mmiller@esri.com

@mhammond0420

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mhammond0420

mhammond0420 Oct 6, 2016

Absolutely. I thought the | was a definite issue as I know it is how
several methods are populated.

The data is currently in a standalone table so I just exported a selection
and created a dbf. Let me know if you need anything else. Also if you paste
this email into that Issue could you please remove all of my contact info?
I noticed that was happening in the others we had worked on and removed
myself. Prefer not to have all of that sitting out there.

Thanks

mhammond0420 commented Oct 6, 2016

Absolutely. I thought the | was a definite issue as I know it is how
several methods are populated.

The data is currently in a standalone table so I just exported a selection
and created a dbf. Let me know if you need anything else. Also if you paste
this email into that Issue could you please remove all of my contact info?
I noticed that was happening in the others we had worked on and removed
myself. Prefer not to have all of that sitting out there.

Thanks

@MikeMillerGIS

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@MikeMillerGIS

MikeMillerGIS Oct 6, 2016

Member

I you respond to the githib email. it will post that email, make sure to remove that before sending, I will remove it from your previous reply

Member

MikeMillerGIS commented Oct 6, 2016

I you respond to the githib email. it will post that email, make sure to remove that before sending, I will remove it from your previous reply

@MikeMillerGIS

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@MikeMillerGIS

MikeMillerGIS Oct 6, 2016

Member

@mhammond0420 I think you replied to github with the attachment, this will strip the attachment, please send directly to me.

Member

MikeMillerGIS commented Oct 6, 2016

@mhammond0420 I think you replied to github with the attachment, this will strip the attachment, please send directly to me.

MikeMillerGIS added a commit that referenced this issue Oct 7, 2016

resolved - #153
change delimit character to a em-dash

@MikeMillerGIS MikeMillerGIS self-assigned this Oct 7, 2016

@MikeMillerGIS MikeMillerGIS added this to the Next Release milestone Oct 7, 2016

@MikeMillerGIS

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@MikeMillerGIS

MikeMillerGIS Oct 7, 2016

Member

@mhammond0420 It was a bug, I resolved it and it will be included in the next release.

Member

MikeMillerGIS commented Oct 7, 2016

@mhammond0420 It was a bug, I resolved it and it will be included in the next release.

@SASrinivas

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@SASrinivas

SASrinivas Feb 13, 2017

Populates the value correctly. Tested with other characters such as !@#$%^&*()_+ as well.

SASrinivas commented Feb 13, 2017

Populates the value correctly. Tested with other characters such as !@#$%^&*()_+ as well.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment