Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Test failure #2840

Closed
p5pRT opened this issue Nov 9, 2000 · 1 comment
Closed

Test failure #2840

p5pRT opened this issue Nov 9, 2000 · 1 comment

Comments

@p5pRT
Copy link

@p5pRT p5pRT commented Nov 9, 2000

Migrated from rt.perl.org#4657 (status was 'resolved')

Searchable as RT4657$

@p5pRT
Copy link
Author

@p5pRT p5pRT commented Nov 9, 2000

From dave@alexa.com

To whom it may concern​:

  I am attempting to build perl on my computer. I am running Linux
7.0 and have run up against the following error while executing "make
test"​:

lib/io_multihomed....Operation now in progress at lib/io_multihomed.t line
108.
FAILED at test 6

This was the only test that failed. Runninf "perl harness" provided the
following data​:

Can't load '../lib/auto/IO/IO.so' for module IO​: undefined
symbol​: PL_svref_mutex at ../lib/XSLoader.pm line 73.
at ../lib/IO.pm line 9
Compilation failed in require at ../lib/IO/Handle.pm line 241.
BEGIN failed--compilation aborted at ../lib/IO/Handle.pm line 241.
Compilation failed in require at ../lib/IO/Seekable.pm line 51.
BEGIN failed--compilation aborted at ../lib/IO/Seekable.pm line 51.
Compilation failed in require at ../lib/IO/File.pm line 112.
BEGIN failed--compilation aborted at ../lib/IO/File.pm line 112.
Compilation failed in require at ../lib/FileHandle.pm line 9.
Compilation failed in require at ../lib/Test/Harness.pm line 7.
BEGIN failed--compilation aborted at ../lib/Test/Harness.pm line 7.
Compilation failed in require at harness line 13.
BEGIN failed--compilation aborted at harness line 13.

Running "myconfig" gives the following data​:

Summary of my perl5 (revision 5.0 version 6 subversion 0) configuration​:
  Platform​:
  osname=linux, osvers=2.2.16-22, archname=i686-linux-thread
  uname='linux dave.alexa.com 2.2.16-22 #1 tue aug 22 16​:49​:06 edt 2000
i686 unknown '
  config_args='-Dcc=gcc -Dusethreads -Duse5005threads -des'
  hint=recommended, useposix=true, d_sigaction=define
  usethreads=define use5005threads=define useithreads=undef
usemultiplicity=undef
  useperlio=undef d_sfio=undef uselargefiles=define
  use64bitint=undef use64bitall=undef uselongdouble=undef usesocks=undef
  Compiler​:
  cc='gcc', optimize='-O2', gccversion=2.96 20000731 (Red Hat Linux 7.0)
  cppflags='-D_REENTRANT -fno-strict-aliasing'
  ccflags ='-D_REENTRANT -fno-strict-aliasing -D_LARGEFILE_SOURCE
-D_FILE_OFFSET_BITS=64'
  stdchar='char', d_stdstdio=define, usevfork=false
  intsize=4, longsize=4, ptrsize=4, doublesize=8
  d_longlong=define, longlongsize=8, d_longdbl=define, longdblsize=12
  ivtype='long', ivsize=4, nvtype='double', nvsize=8, Off_t='off_t',
lseeksize=8
  alignbytes=4, usemymalloc=n, prototype=define
  Linker and Libraries​:
  ld='gcc', ldflags =' -L/usr/local/lib'
  libpth=/usr/local/lib /lib /usr/lib
  libs=-lnsl -lgdbm -ldl -lm -lpthread -lc -lcrypt
  libc=/lib/libc-2.1.94.so, so=so, useshrplib=false, libperl=libperl.a
  Dynamic Linking​:
  dlsrc=dl_dlopen.xs, dlext=so, d_dlsymun=undef, ccdlflags='-rdynamic'
  cccdlflags='-fpic', lddlflags='-shared -L/usr/local/lib'

I already have perl on my machine, but I am attempting to enable thread
support, so I am rebuilding perl in its entirety. If you can give me a
hand with this, I would certainly appreciate it.

Dave Sherfesee
dave@​alexa.com

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant