Result section - Incorrect symbol is not show correctly on LG Optimus Phone #8

Open
shawnkim opened this Issue Mar 20, 2013 · 10 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@shawnkim

On a LG Optimus Phone, the incorrect symbol is not displayed correctly. (Screenshot included)

optimus

@truedat101

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@truedat101

truedat101 Mar 20, 2013

Contributor

Hmm, can you provide the Android OS version. Also, is character input set of US/EN ? Curious, because the character used is part of the unicode character set.

Contributor

truedat101 commented Mar 20, 2013

Hmm, can you provide the Android OS version. Also, is character input set of US/EN ? Curious, because the character used is part of the unicode character set.

@ghost ghost assigned truedat101 Mar 20, 2013

@shawnkim

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@shawnkim

shawnkim Mar 20, 2013

The character input method was in English with default Android keypad. Models are the same as the one I've provided on first comment. Another thing I've noticed is that, sometimes sending questions doesn't always work. On my phone it says that it was waiting for other people to finish their questions, but on my teacher panel, I don't see any questions displayed. It happened 3 times while I was testing.

The character input method was in English with default Android keypad. Models are the same as the one I've provided on first comment. Another thing I've noticed is that, sometimes sending questions doesn't always work. On my phone it says that it was waiting for other people to finish their questions, but on my teacher panel, I don't see any questions displayed. It happened 3 times while I was testing.

@truedat101

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@truedat101

truedat101 Mar 26, 2013

Contributor

On teacher panel, are you referring to SMILE Teacher for Android, or SMILE Teacher Desktop App?

Contributor

truedat101 commented Mar 26, 2013

On teacher panel, are you referring to SMILE Teacher for Android, or SMILE Teacher Desktop App?

@truedat101

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@truedat101

truedat101 Mar 26, 2013

Contributor

Can you write up a different issue for "Submit questions?"

Contributor

truedat101 commented Mar 26, 2013

Can you write up a different issue for "Submit questions?"

@truedat101

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@truedat101

truedat101 Mar 26, 2013

Contributor

Also, when submitting device specific issues, please be sure to include the Android OS version. Perhaps we should create a page on our wiki with device profiles, and refer to them? I'm having trouble keeping my versions straight ... and I don't remember all the devices and names.

Contributor

truedat101 commented Mar 26, 2013

Also, when submitting device specific issues, please be sure to include the Android OS version. Perhaps we should create a page on our wiki with device profiles, and refer to them? I'm having trouble keeping my versions straight ... and I don't remember all the devices and names.

@truedat101

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@truedat101

truedat101 Mar 26, 2013

Contributor

And please be sure to identify which version of SMILE Student. We won't always remember which is the version when we go back to review bugs.

Contributor

truedat101 commented Mar 26, 2013

And please be sure to identify which version of SMILE Student. We won't always remember which is the version when we go back to review bugs.

@truedat101

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@truedat101

truedat101 Mar 26, 2013

Contributor

Verified this problem on The LG Optimus. This is such a low-end phone. I don't think it is worth fixing. Works fine on other devices tested.

Problem is explained here:

http://stackoverflow.com/a/11444058/796514

It's a problem with the default fonts used in the application.

Contributor

truedat101 commented Mar 26, 2013

Verified this problem on The LG Optimus. This is such a low-end phone. I don't think it is worth fixing. Works fine on other devices tested.

Problem is explained here:

http://stackoverflow.com/a/11444058/796514

It's a problem with the default fonts used in the application.

@shawnkim

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@shawnkim

shawnkim Mar 26, 2013

I see, however, LG Optimus phone is the phone we use mainly to deploy for SMILE project. We have like more than 200 phones distributed worldwide and still have more phones to distribute in the future. Not so sure if it is still not worth fixing.

Shawn

From: truedat101 [mailto:notifications@github.com]
Sent: Tuesday, March 26, 2013 12:52 AM
To: SMILEConsortium/smileplug-bsp
Cc: Kim, Shawn Nak-Kyung
Subject: Re: [smileplug-bsp] Result section - Incorrect symbol is not show correctly on LG Optimus Phone (#8)

Verified this problem on The LG Optimus. This is such a low-end phone. I don't think it is worth fixing. Works fine on other devices tested.

Problem is explained here:

http://stackoverflow.com/a/11444058/796514

It's a problem with the default fonts used in the application.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com/SMILEConsortium/smileplug-bsp/issues/8#issuecomment-15445433.

I see, however, LG Optimus phone is the phone we use mainly to deploy for SMILE project. We have like more than 200 phones distributed worldwide and still have more phones to distribute in the future. Not so sure if it is still not worth fixing.

Shawn

From: truedat101 [mailto:notifications@github.com]
Sent: Tuesday, March 26, 2013 12:52 AM
To: SMILEConsortium/smileplug-bsp
Cc: Kim, Shawn Nak-Kyung
Subject: Re: [smileplug-bsp] Result section - Incorrect symbol is not show correctly on LG Optimus Phone (#8)

Verified this problem on The LG Optimus. This is such a low-end phone. I don't think it is worth fixing. Works fine on other devices tested.

Problem is explained here:

http://stackoverflow.com/a/11444058/796514

It's a problem with the default fonts used in the application.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com/SMILEConsortium/smileplug-bsp/issues/8#issuecomment-15445433.

@shawnkim

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@shawnkim

shawnkim Mar 26, 2013

The version and the model for this phone: Hi. they are LG Optimus VM670 with Adnroid Version 2.2.2

The version and the model for this phone: Hi. they are LG Optimus VM670 with Adnroid Version 2.2.2

@truedat101

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@truedat101

truedat101 Mar 27, 2013

Contributor

The fix is simple ... Let's pick a different unicode character that is available in the font on the optimus.

-----Original Message-----
From: shawnkim notifications@github.com
Date: Tue, 26 Mar 2013 11:13:06
To: SMILEConsortium/smileplug-bspsmileplug-bsp@noreply.github.com
Reply-To: SMILEConsortium/smileplug-bsp reply@reply.github.com
Cc: truedat101dkords@gmail.com
Subject: Re: [smileplug-bsp] Result section - Incorrect symbol is not show
correctly on LG Optimus Phone (#8)

I see, however, LG Optimus phone is the phone we use mainly to deploy for SMILE project. We have like more than 200 phones distributed worldwide and still have more phones to distribute in the future. Not so sure if it is still not worth fixing.

Shawn

From: truedat101 [mailto:notifications@github.com]
Sent: Tuesday, March 26, 2013 12:52 AM
To: SMILEConsortium/smileplug-bsp
Cc: Kim, Shawn Nak-Kyung
Subject: Re: [smileplug-bsp] Result section - Incorrect symbol is not show correctly on LG Optimus Phone (#8)

Verified this problem on The LG Optimus. This is such a low-end phone. I don't think it is worth fixing. Works fine on other devices tested.

Problem is explained here:

http://stackoverflow.com/a/11444058/796514

It's a problem with the default fonts used in the application.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com/SMILEConsortium/smileplug-bsp/issues/8#issuecomment-15445433.


Reply to this email directly or view it on GitHub:
#8 (comment)

Contributor

truedat101 commented Mar 27, 2013

The fix is simple ... Let's pick a different unicode character that is available in the font on the optimus.

-----Original Message-----
From: shawnkim notifications@github.com
Date: Tue, 26 Mar 2013 11:13:06
To: SMILEConsortium/smileplug-bspsmileplug-bsp@noreply.github.com
Reply-To: SMILEConsortium/smileplug-bsp reply@reply.github.com
Cc: truedat101dkords@gmail.com
Subject: Re: [smileplug-bsp] Result section - Incorrect symbol is not show
correctly on LG Optimus Phone (#8)

I see, however, LG Optimus phone is the phone we use mainly to deploy for SMILE project. We have like more than 200 phones distributed worldwide and still have more phones to distribute in the future. Not so sure if it is still not worth fixing.

Shawn

From: truedat101 [mailto:notifications@github.com]
Sent: Tuesday, March 26, 2013 12:52 AM
To: SMILEConsortium/smileplug-bsp
Cc: Kim, Shawn Nak-Kyung
Subject: Re: [smileplug-bsp] Result section - Incorrect symbol is not show correctly on LG Optimus Phone (#8)

Verified this problem on The LG Optimus. This is such a low-end phone. I don't think it is worth fixing. Works fine on other devices tested.

Problem is explained here:

http://stackoverflow.com/a/11444058/796514

It's a problem with the default fonts used in the application.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com/SMILEConsortium/smileplug-bsp/issues/8#issuecomment-15445433.


Reply to this email directly or view it on GitHub:
#8 (comment)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment