Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

WP widget are not working in elementor editor - V1.8.2 #2732

Closed
suganyaselvakumar opened this issue Nov 10, 2017 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@suganyaselvakumar
Copy link

commented Nov 10, 2017

Hi,

Version1.8.2 - WP widget are not working in elementor editor but elementor widget working good. if I try to edit it keep loading.

@AndersGegenstroem

This comment has been minimized.

Copy link

commented Nov 10, 2017

Not sure, if you mean the same, but I experienced that widget forms in elementor editor do not show up. I think it is related to the condition in "includes/managers/widgets.php:240", which says
if ( Plugin::$instance->editor->verify_request_nonce() ) { die; }
or in other words: When you have a valid nonce, do not send any content back. I checked all nonces and they are valid.

Was working in 1.8.0, stopped working in 1.8.1 for me

@arielk

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Nov 10, 2017

I can confirm this bug, we will release a patch soon.

Thanks for your report!

@arielk arielk added the bug label Nov 10, 2017

kobizz added a commit to kobizz/elementor that referenced this issue Nov 10, 2017

KingYes added a commit that referenced this issue Nov 11, 2017

@arielk arielk closed this Nov 11, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.