Permalink
Switch branches/tags
Nothing to show
Find file
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
211 lines (202 sloc) 6.09 KB
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/maven-v4_0_0.xsd">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<prerequisites>
<maven>3.0</maven>
</prerequisites>
<groupId>net.rim</groupId>
<artifactId>ejde</artifactId>
<version>2.0.0-SNAPSHOT</version>
<packaging>pom</packaging>
<name>EJDE Parent Pom</name>
<repositories>
<repository>
<id>eclipse-${eclipse.target}</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/releases/${eclipse.target}</url>
</repository>
</repositories>
<properties>
<tycho-version>0.12.0</tycho-version>
<project.build.sourceEncoding>UTF-8</project.build.sourceEncoding>
<ejde.version.family>2.0.0</ejde.version.family>
<ejde.version>2.0.0.0</ejde.version>
<jde.version.family>7.1.0</jde.version.family>
<jde.version>7.1.0.10</jde.version>
<jde.feature.name>net.rim.ejde.feature.componentpack</jde.feature.name>
<jde.plugin.name>net.rim.ejde.componentpack</jde.plugin.name>
<jde.feature>${jde.feature.name}${jde.version.family}_${jde.version}.jar</jde.feature>
<jde.plugin>${jde.plugin.name}${jde.version.family}_${jde.version}.jar</jde.plugin>
<osgi.cvs.url>scm:cvs:pserver:anonymous:@dev.eclipse.org:/cvsroot/rt:org.eclipse.equinox/framework/bundles/org.eclipse.osgi</osgi.cvs.url>
</properties>
<modules>
<module>EJDEFeature.win</module>
<module>EJDEFeature.mac</module>
<module>net.rim.ejde</module>
<module>net.rim.ejde.preprocessing.hook</module>
<module>target-definition</module>
<module>ejde-update-site.win</module>
<module>ejde-update-site.mac</module>
</modules>
<profiles>
<profile>
<id>set-target-platform</id>
<activation>
<property>
<name>!eclipse.target</name>
</property>
</activation>
<properties>
<eclipse.target>indigo</eclipse.target>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>installer</id>
<modules>
<module>installer</module>
</modules>
<properties>
<full_site>true</full_site>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>mount-point-windows-only</id>
<activation>
<os>
<family>Windows</family>
</os>
<property>
<name>!mount-point</name>
</property>
</activation>
<properties>
<mount-point>/eJDE_install_artifacts</mount-point>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>set-install-anywhere-dir</id>
<activation>
<property>
<name>!install.anywhere.root</name>
</property>
</activation>
<properties>
<install.anywhere.root>${mount-point}/InstallAnywhere 8.0 Enterprise</install.anywhere.root>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>set-eclipse-dir</id>
<activation>
<property>
<name>!jde.eclipse.bundles</name>
</property>
</activation>
<properties>
<jde.eclipse.bundles>${mount-point}/Eclipse Platform</jde.eclipse.bundles>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>set-additional-resources-dir</id>
<activation>
<property>
<name>!jde.additonal.resources</name>
</property>
</activation>
<properties>
<jde.additonal.resources>${mount-point}/Resources</jde.additonal.resources>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>set-keystore</id>
<activation>
<property>
<name>!jde.keystore.path</name>
</property>
</activation>
<properties>
<jde.keystore.path>../keystore_foo.jks</jde.keystore.path>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>set-keystore-alias</id>
<activation>
<property>
<name>!jde.keystore.alias</name>
</property>
</activation>
<properties>
<jde.keystore.alias>selfsigned</jde.keystore.alias>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>set-keystore-password</id>
<activation>
<property>
<name>!jde.keystore.password</name>
</property>
</activation>
<properties>
<jde.keystore.password>password</jde.keystore.password>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>default-profile</id>
<activation>
<os>
<family>Windows</family>
</os>
</activation>
<properties>
<toolsjar>${java.home}/../lib/tools.jar</toolsjar>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>mac-profile</id>
<activation>
<os>
<family>mac</family>
</os>
</activation>
<properties>
<toolsjar>${java.home}/../Classes/classes.jar</toolsjar>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>get-osgi</id>
<activation>
<property>
<name>get-osgi.enabled</name>
<value>false</value>
</property>
</activation>
<modules>
<module>get-osgi</module>
</modules>
</profile>
</profiles>
<build>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>tycho-maven-plugin</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<extensions>true</extensions>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>target-platform-configuration</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<configuration>
<resolver>p2</resolver>
<environments>
<environment>
<os>win32</os>
<ws>win32</ws>
<arch>x86</arch>
</environment>
</environments>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
</build>
</project>