Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Bug: getImageURI in Column Chart with long labels - wrongly placed #1495

Closed
orwant opened this issue May 9, 2015 · 4 comments
Closed

Bug: getImageURI in Column Chart with long labels - wrongly placed #1495

orwant opened this issue May 9, 2015 · 4 comments
Assignees

Comments

@orwant
Copy link
Collaborator

@orwant orwant commented May 9, 2015

What steps will reproduce the problem? Please provide a link to a
demonstration page if at all possible, or attach code.
1. Placement of the labels in the PNG is incorrect
2.
3.


What component is this issue related to (PieChart, LineChart, DataTable,
Query, etc)?
ColumnChart

Are you using the test environment (version 1.1)?
(If you are not sure, answer NO)
No

What operating system and browser are you using?
Linux - Firefox 26.0 and Chrome 33.0.1750.117


*********************************************************
For developers viewing this issue: please click the 'star' icon to be
notified of future changes, and to let us know how many of you are
interested in seeing it resolved.
*********************************************************

Original issue reported on code.google.com by qofdatabase on 2014-02-22 20:40:39


- _Attachment: chart.png
![chart.png](https://storage.googleapis.com/google-code-attachments/google-visualization-api-issues/issue-1495/comment-0/chart.png)_ - _Attachment: [chart.txt](https://storage.googleapis.com/google-code-attachments/google-visualization-api-issues/issue-1495/comment-0/chart.txt)_
@orwant
Copy link
Collaborator Author

@orwant orwant commented May 9, 2015

(No text was entered with this change)

Original issue reported on code.google.com by dlaliberte@google.com on 2014-02-28 17:35:50

@orwant
Copy link
Collaborator Author

@orwant orwant commented May 9, 2015

This should be fixed in the 1.1 release. Please take a look.

Original issue reported on code.google.com by jfaller@google.com on 2014-03-05 15:09:59

@orwant
Copy link
Collaborator Author

@orwant orwant commented May 9, 2015

Thanks. Looks fixed to me on the 1.1 release. That is brilliant.

Original issue reported on code.google.com by qofdatabase on 2014-03-05 15:30:53


- _Attachment: fixed.png
![fixed.png](https://storage.googleapis.com/google-code-attachments/google-visualization-api-issues/issue-1495/comment-3/fixed.png)_
@orwant
Copy link
Collaborator Author

@orwant orwant commented May 9, 2015

Alright. I'm going to call this fixed. It should make the v38 release.

Please note, we try not to break functionality in 1.1, but it might break before 1.1
becomes 1.0.

Original issue reported on code.google.com by jfaller@google.com on 2014-03-05 19:33:09

@orwant orwant closed this May 9, 2015
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.