New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

table style is lost #106

Closed
javenfang opened this Issue Jul 18, 2014 · 10 comments

Comments

Projects
None yet
6 participants
@javenfang

javenfang commented Jul 18, 2014

snip20140718_2

No table style is applied.
Same effect even switch to other template.

@Hernrup

This comment has been minimized.

Contributor

Hernrup commented Jul 18, 2014

Solved in PR #59.
Hopefully @tomchristie will get some time off to verify and pull it in the next weeks.

@fedelibre

This comment has been minimized.

Contributor

fedelibre commented Nov 3, 2014

Yes, tables don't look good. See also MkDocs documentation:
http://www.mkdocs.org/user-guide/configuration/

@tomchristie

This comment has been minimized.

Contributor

tomchristie commented Nov 3, 2014

Looks like PR #59 is still waiting on updates - if anyone wants to take that on it'd help push this issue along.

@Hernrup

This comment has been minimized.

Contributor

Hernrup commented Nov 4, 2014

I am having trouble getting the time to fix the last issues. If someone
ells wants to take it further I would support that.

Med vänliga hälsningar

Mikael Hernrup
0736-850768
Mikael@Hernrup.se

On Mon, Nov 3, 2014 at 2:23 PM, Tom Christie notifications@github.com
wrote:

Looks like PR #59 #59 is
still waiting on updates - if anyone wants to take that on it'd help push
this issue along.


Reply to this email directly or view it on GitHub
#106 (comment).

@drewvanstone

This comment has been minimized.

drewvanstone commented Nov 7, 2014

+1

@drewvanstone

This comment has been minimized.

drewvanstone commented Nov 15, 2014

Any update on this issue? I wish I knew how to fix it myself, but unfortunately am not familiar with this domain. I find tables to be one of the most useful aspects of wiki's, and unfortunately in it's current state most of the usefulness of mkdocs is lost at the moment. I'd love to see a fix for this in any of the themes. I'm trying to sell our team on using mkdocs for our wiki, but can't until this is fixed.

@d0ugal

This comment has been minimized.

Member

d0ugal commented Nov 16, 2014

The changes in #59 fixes this for the Read The Docs theme. I've rebased this changed and started doing updates on it in #225.

The MkDocs theme still has this issue.

@d0ugal

This comment has been minimized.

Member

d0ugal commented Nov 28, 2014

The changes in #225 are now merged, so this should be resolved.

@d0ugal d0ugal closed this Nov 28, 2014

@fedelibre

This comment has been minimized.

Contributor

fedelibre commented Nov 30, 2014

They are solved in the mkdocs theme, not in RTD theme. Please double check

@d0ugal d0ugal reopened this Nov 30, 2014

d0ugal added a commit to d0ugal/mkdocs that referenced this issue Nov 30, 2014

Fix rendering of tables in the Read The Docs theme
For the Read The Docs theme to render tables correctly it expects them
to have the docutils class (which is present in Sphinx projects).

Fixes mkdocs#106
@d0ugal

This comment has been minimized.

Member

d0ugal commented Nov 30, 2014

Good point, sorry, got my wires crossed.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment