Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

web interface, printer profile dosen't apply, header color dosen't change... #1790

Closed
Nerbo77 opened this issue Feb 24, 2017 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@Nerbo77
Copy link

commented Feb 24, 2017

What were you doing?

when i make some printers profiles in the management web not all colors are selectable for any printer, and when i conect to any printer the colors dosen't apply to the site header.

If you encountered a problem with specific files of any sorts, make sure
to also include a link to a file with which to reproduce the problem.]

What did you expect to happen?

When i connect to any printer using a profile with the web interface i want to change the color of the header.

What happened instead?

nothing, somethings the number of extruders dosen't change to.

Branch & Commit or Version of OctoPrint

1.3.1 master branch

Printer model & used firmware incl. version

prusa i3 and rostock mini, with marlín firmware

Browser and Version of Browser, Operating System running Browser

Microsoft edge, google chrome

King regards

@GitIssueBot

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

commented Feb 24, 2017

Hi @Nerbo77,

It looks like there is some information missing from your bug report that will be needed in order to solve the problem. Read the Contribution Guidelines which will provide you with a template to fill out here so that your bug report is ready to be investigated (I promise I'll go away then too!).

If you did not intend to report a bug but wanted to request a feature or brain storm about some kind of development, please take special note of the title format to use as described in the Contribution Guidelines.

Please do not abuse the bug tracker as a support forum - if you have a question or otherwise need some kind of help or support refer to the Mailinglist or the G+ Community instead of here.

Also make sure you are at the right place - this is the bug tracker of the official version of OctoPrint, not the Raspberry Pi image OctoPi nor any unbundled third party OctoPrint plugins or unofficial versions. Make sure too that you have read through the Frequently Asked Questions and searched the existing tickets for your problem - try multiple search terms please.

I'm marking this one now as needing some more information. Please understand that if you do not provide that information within the next two weeks (until 2017-03-10 05:50 UTC) I'll close this ticket so it doesn't clutter the bug tracker. This is nothing personal, so please just be considerate and help the maintainers solve this problem quickly by following the guidelines linked above. Remember, the less time the devs have to spend running after information on tickets, the more time they have to actually solve problems and add awesome new features. Thank you!

Best regards,
~ Your friendly GitIssueBot

PS: I'm just an automated script, not a human being, so don't expect any replies from me :) Your ticket is read by humans too, I'm just not one of them.

@foosel

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

commented Feb 24, 2017

That is actually working as intended since that "color" option is simply not used anywhere in the UI and was only added for use via the API.

Removed now since it keeps confusing people. Already pushed to maintenance branch, soon to devel and will be part of the 1.3.2 release.

@foosel foosel added this to the 1.3.2 milestone Feb 24, 2017

@foosel foosel closed this in 3a984d4 Mar 16, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.