Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

isoline plots don't plot on first try #611

Closed
potter2 opened this issue Sep 8, 2014 · 18 comments
Closed

isoline plots don't plot on first try #611

potter2 opened this issue Sep 8, 2014 · 18 comments
Assignees
Milestone

Comments

@potter2
Copy link

@potter2 potter2 commented Sep 8, 2014

The first time a isoline plot i requested, only the base map is plotted. If I change the min and max value, then generate the levels then apply, the lines come up - no lables (see previous bug)

@aashish24 aashish24 added this to the 2.0.0 milestone Sep 8, 2014
@doutriaux1
Copy link
Contributor

@doutriaux1 doutriaux1 commented Sep 8, 2014

@aashish24 please do NOT assign GUI issues to me. I will take a look but I make no promise.

@aashish24
Copy link
Contributor

@aashish24 aashish24 commented Sep 8, 2014

We need to verify if this is a GUI issue or not. Please reassign after you verify.

@doutriaux1
Copy link
Contributor

@doutriaux1 doutriaux1 commented Sep 8, 2014

works perfectly from command line, just checked.

@doutriaux1
Copy link
Contributor

@doutriaux1 doutriaux1 commented Sep 8, 2014

I don't know who is in charge of GUI though...

@potter2
Copy link
Author

@potter2 potter2 commented Sep 8, 2014

The other methods work, just the isofill is broken.
and it fails after the variable is dragged to the window - nothing happens. In either order - If the plot type goes in first then nothing happens when the variable is dragged in. It doesn’t show up as anything has happened. It doesn’t kill the panel - once the “x” clears the panel, other methods will work including DV3D.

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 6:48 AM, Charles <notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

works perfectly from command line, just checked.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54819495.

@williams13
Copy link
Contributor

@williams13 williams13 commented Sep 8, 2014

I think the problem could have been the graphics method that was chosen. If you selected say ASD for example it did not work. I noticed last Thursday running from the command line for the GUI.

Jerry could have been running from an older initial.attribute file.

From: Charles <notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 6:48 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

works perfectly from command line, just checked.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54819495.

@potter2
Copy link
Author

@potter2 potter2 commented Sep 8, 2014

You are correct, I am using an initia.attributes file from my LINUX installation since I deleted my .uvcdat directory. But I thought Aashish found the same error

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:03 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

I think the problem could have been the graphics method that was chosen. If you selected say ASD for example it did not work. I noticed last Thursday running from the command line for the GUI.

Jerry could have been running from an older initial.attribute file.

From: Charles <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 6:48 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

works perfectly from command line, just checked.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54819495.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54821807.

@potter2
Copy link
Author

@potter2 potter2 commented Sep 8, 2014

You’re right!

If I select “default” the isofill works..

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:03 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

I think the problem could have been the graphics method that was chosen. If you selected say ASD for example it did not work. I noticed last Thursday running from the command line for the GUI.

Jerry could have been running from an older initial.attribute file.

From: Charles <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 6:48 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

works perfectly from command line, just checked.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54819495.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54821807.

@williams13
Copy link
Contributor

@williams13 williams13 commented Sep 8, 2014

Yes, I pointed this out to Charles last week. WE are working on getting a new initial.attributes together now.

From: potter2 <notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 7:25 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Cc: Dean Williams <williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.gov>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

You’re right!

If I select “default” the isofill works..

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:03 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

I think the problem could have been the graphics method that was chosen. If you selected say ASD for example it did not work. I noticed last Thursday running from the command line for the GUI.

Jerry could have been running from an older initial.attribute file.

From: Charles <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 6:48 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

works perfectly from command line, just checked.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54819495.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54821807.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54826244.

@potter2
Copy link
Author

@potter2 potter2 commented Sep 8, 2014

I assume when this if fixed, the initial.attributes file will be created if one doesn’t exist. That doesn't work right now.

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:27 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

Yes, I pointed this out to Charles last week. WE are working on getting a new initial.attributes together now.

From: potter2 <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 7:25 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Cc: Dean Williams <williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.gov>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

You’re right!

If I select “default” the isofill works..

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:03 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

I think the problem could have been the graphics method that was chosen. If you selected say ASD for example it did not work. I noticed last Thursday running from the command line for the GUI.

Jerry could have been running from an older initial.attribute file.

From: Charles <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 6:48 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

works perfectly from command line, just checked.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54819495.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54821807.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54826244.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54826733.

@williams13
Copy link
Contributor

@williams13 williams13 commented Sep 8, 2014

Charles and I will have to work on this. The initial.attributes is not optimally set with the right attributes.

From: potter2 <notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 7:33 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Cc: Dean Williams <williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.gov>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

I assume when this if fixed, the initial.attributes file will be created if one doesn’t exist. That doesn't work right now.

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:27 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

Yes, I pointed this out to Charles last week. WE are working on getting a new initial.attributes together now.

From: potter2 <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 7:25 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Cc: Dean Williams <williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.gov>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

You’re right!

If I select “default” the isofill works..

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:03 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

I think the problem could have been the graphics method that was chosen. If you selected say ASD for example it did not work. I noticed last Thursday running from the command line for the GUI.

Jerry could have been running from an older initial.attribute file.

From: Charles <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 6:48 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

works perfectly from command line, just checked.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54819495.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54821807.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54826244.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54826733.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54827876.

@potter2
Copy link
Author

@potter2 potter2 commented Sep 8, 2014

Dean,
Could you send me your initial.attributes file so I can use it to test. The one I have is old.

Thanks,
Jerry

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:41 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

Charles and I will have to work on this. The initial.attributes is not optimally set with the right attributes.

From: potter2 <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 7:33 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Cc: Dean Williams <williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.gov>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

I assume when this if fixed, the initial.attributes file will be created if one doesn’t exist. That doesn't work right now.

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:27 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

Yes, I pointed this out to Charles last week. WE are working on getting a new initial.attributes together now.

From: potter2 <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 7:25 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Cc: Dean Williams <williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.gov>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

You’re right!

If I select “default” the isofill works..

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:03 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

I think the problem could have been the graphics method that was chosen. If you selected say ASD for example it did not work. I noticed last Thursday running from the command line for the GUI.

Jerry could have been running from an older initial.attribute file.

From: Charles <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 6:48 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

works perfectly from command line, just checked.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54819495.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54821807.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54826244.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54826733.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54827876.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54829503.

@williams13
Copy link
Contributor

@williams13 williams13 commented Sep 8, 2014

The one I have doesn't work either. I had to create needed attributes by hand for the diagnostics

From: potter2 <notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 7:55 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Cc: Dean Williams <williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.gov>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

Dean,
Could you send me your initial.attributes file so I can use it to test. The one I have is old.

Thanks,
Jerry

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:41 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

Charles and I will have to work on this. The initial.attributes is not optimally set with the right attributes.

From: potter2 <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 7:33 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Cc: Dean Williams <williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.gov>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

I assume when this if fixed, the initial.attributes file will be created if one doesn’t exist. That doesn't work right now.

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:27 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

Yes, I pointed this out to Charles last week. WE are working on getting a new initial.attributes together now.

From: potter2 <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 7:25 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Cc: Dean Williams <williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.gov>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

You’re right!

If I select “default” the isofill works..

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 7:03 AM, Dean N. Williams <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

I think the problem could have been the graphics method that was chosen. If you selected say ASD for example it did not work. I noticed last Thursday running from the command line for the GUI.

Jerry could have been running from an older initial.attribute file.

From: Charles <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 6:48 AM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

works perfectly from command line, just checked.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54819495.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54821807.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54826244.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54826733.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54827876.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54829503.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54831731.

@doutriaux1
Copy link
Contributor

@doutriaux1 doutriaux1 commented Sep 8, 2014

the one in PAckages/vcs/Share/initial.attributes should be ok (minus Dean's diagnostics ones). Let us know @potter2

@doutriaux1
Copy link
Contributor

@doutriaux1 doutriaux1 commented Sep 8, 2014

@potter2 i tweaked the ninital.attriubtes it should be better now in:
issue_611_isoline_no_plot

@potter2
Copy link
Author

@potter2 potter2 commented Sep 8, 2014

can you see the file to me?

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 3:18 PM, Charles <notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

@potter2https://github.com/potter2 i tweaked the ninital.attriubtes it should be better now in:
issue_611_isoline_no_plot


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54896037.

@williams13
Copy link
Contributor

@williams13 williams13 commented Sep 8, 2014

Charles is working to add some of the attributes for diagnostics. Charles let us know when the initial.attribute is ready.

From: potter2 <notifications@github.commailto:notifications@github.com>
Reply-To: UV-CDAT/uvcdat <reply@reply.github.commailto:reply@reply.github.com>
Date: Monday, September 8, 2014 3:20 PM
To: UV-CDAT/uvcdat <uvcdat@noreply.github.commailto:uvcdat@noreply.github.com>
Cc: Dean Williams <williams13@llnl.govmailto:williams13@llnl.gov>
Subject: Re: [uvcdat] isoline plots don't plot on first try (#611)

can you see the file to me?

Gerald (Jerry) Potter
NASA Goddard Space Flight Center
E-mail gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.govmailto:gerald.potter@nasa.gov
Office 28:S241
Phone 707.315.8314
Analysis and Data Consultant
Department GSFC:606.2

On Sep 8, 2014, at 3:18 PM, Charles <notifications@github.commailto:notifications@github.commailto:notifications@github.com> wrote:

@potter2https://github.com/potter2 i tweaked the ninital.attriubtes it should be better now in:
issue_611_isoline_no_plot


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54896037.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/611#issuecomment-54896236.

@aashish24
Copy link
Contributor

@aashish24 aashish24 commented Sep 10, 2014

Looking into it now

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
4 participants