Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

undefined method `invoke_with_build_args' for nil:NilClass on Windows 7 #2525

Closed
michaelbuckner opened this Issue Jan 27, 2015 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@michaelbuckner
Copy link

commented Jan 27, 2015

I saw a few other issues regarding this but could not find a definitive answer. Fresh jruby9K install with JRE.

Gem install gives the following:

ERROR: Loading command: install (LoadError)
load error: jopenssl/load -- java.lang.NullPointerException: null
ERROR: While executing gem ... (NoMethodError)
undefined method `invoke_with_build_args' for nil:NilClass

I tried modifying the registry.rb per issue #2500 but it did not work.

Thanks

@enebo

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Jan 27, 2015

@michaelbuckner To clarify you used our installer which ship with its own JRE? Other questions is 32vs64 bit win7? Did you run time CMD? I test with win7 64bit ultimate but I usually test without jre because I have multiple jvm's installed on my windows machine.

@enebo enebo added this to the 9.0.0.0.pre2 milestone Jan 27, 2015

@michaelbuckner

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jan 27, 2015

I tried both.

Initially I had JRE 1.8. I removed that + jruby and did the 64bit installer with bundled JRE.

Time/timezone on my machine are correct.

@headius

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Feb 23, 2015

Ok, I need a backtrace from this and an example session with commands you ran, as you ran them.

To get a backtrace, I think the gem command has a --trace or --verbose or something. Also get a trace passing -Xbacktrace.style=raw to JRuby, to get the full Java trace in case it is being Rubyfied.

Really can't do much until we get the full backtrace, since it works ok for me here.

@mkristian

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Feb 23, 2015

there is very similar looking issue here: torquebox/jruby-maven-plugins#65
both using jdk1.8 but can not reproduce it either

@headius

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Apr 17, 2015

I just confirmed gem install is working on Windows after making a few updated fixes. Please confirm with pre2.

@headius headius closed this Apr 17, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.