Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

Already on GitHub? Sign in to your account

rust 0.3.1 fails to compile with host clang installed #3631

Closed
cinch opened this Issue Sep 30, 2012 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants

cinch commented Sep 30, 2012

./configure --prefix=/tmp/rust031
[...]
make
[...]
-> see http://pastebin.com/raw.php?i=snAkhGz5

interestingly, the rust git version compiles fine on this machine. just not 0.3.1.

then i noticed i had clang already installed in this system. i removed it "aptitude purge clang" and it's deps, and then the build worked fine. installed clang version: 3.1 http://packages.debian.org/sid/clang

i suggest the build script tries to detect if there's clang installed already on the host.

Contributor

Shizmob commented Sep 30, 2012

I can confirm that removing (purging) 'libllvm-3.0', 'libllvm-3.1' and 'llvm-3.1-runtime' solved this issue for me as well on Debian Wheezy.

Contributor

brson commented Sep 30, 2012

oof, that's lame

Contributor

z0w0 commented Dec 13, 2012

interestingly, the rust git version compiles fine on this machine

Does this work with >=0.4? Can this be closed now?

Member

pnkfelix commented Mar 25, 2013

I cannot reproduce this problem on the current (circa 0.6) version. Closing; @cinch should reopen if the problem persists on his/her machine.

@pnkfelix pnkfelix closed this Mar 25, 2013

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment