Skip to content
This repository

Problem by getting uploaded Files >100kb #262

Closed
jgm opened this Issue · 6 comments

2 participants

John MacFarlane Mikael Andersson
John MacFarlane
Owner
jgm commented
What steps will reproduce the problem?
1. Go upload a File greater than 100kb
2. Try to Download it
<b>3.</b>

What is the expected output? What do you see instead?
The expected output is the file (pdf for example) 
My browser trys to get the file ... i waited for 2 hours... definetly to long for 300kb :P Does not seem the file will be downloaded at any time 

What version of the product are you using? On what operating system?
I'm running gitit 0.7 (from debian stable) at debian squeeze

Please provide any additional information below.
Max UPLOAD is set to 1000kb
Max Page Size is also set to 1000kb (should be enough)

Also the debug mode gives not really helpfull messages to me.. i attached the request. 

Any Ideas? 


Google Code Info:
Issue #: 119
Author: f...@noqqe.de
Created On: 2011-06-07T10:48:57.000Z
Closed On: 
John MacFarlane
Owner
jgm commented

Hm. A process is hanging around at my debian. Without loading the file gitit executes:

git cat-file -p HEAD:berichtsheft.pdf

helps maybe

Google Code Info:
Author: f...@noqqe.de
Created On: 2011-06-07T11:34:49.000Z

John MacFarlane
Owner
jgm commented

Sorry: Right file suffix now

Google Code Info:
Author: f...@noqqe.de
Created On: 2011-06-07T10:54:54.000Z

Mikael Andersson

I am running gitit version 0.7.3.6 and have the similar problem. Below is the debug output from a file which is around 400 kbyte. Max upload size is set to 1000 kbyte.

Request {rqMethod = GET, rqPaths = ["UbuntuGuide.pdf"], rqUri = "/UbuntuGuide.pdf", rqQuery = "", rqInputs = [], rqCookies = [("drupal.toolbar.collapsed",Cookie {cookieVersion = "", cookiePath = "", cookieDomain = "", cookieName = "drupal.toolbar.collapsed", cookieValue = "0", secure = False}),("g_locale",Cookie {cookieVersion = "", cookiePath = "", cookieDomain = "", cookieName = "g_locale", cookieValue = "sv_SE", secure = False}),("sid",Cookie {cookieVersion = "", cookiePath = "", cookieDomain = "", cookieName = "sid", cookieValue = "550882878", secure = False})], rqVersion = 1.1, rqHeaders = fromList [("accept",HeaderPair {hName = "accept", hValue = ["text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,/;q=0.8"]}),("accept-charset",HeaderPair {hName = "accept-charset", hValue = ["ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7"]}),("accept-encoding",HeaderPair {hName = "accept-encoding", hValue = ["gzip, deflate"]}),("accept-language",HeaderPair {hName = "accept-language", hValue = ["en-us,en;q=0.5"]}),("connection",HeaderPair {hName = "connection", hValue = ["keep-alive"]}),("cookie",HeaderPair {hName = "cookie", hValue = ["Drupal.toolbar.collapsed=0; g_locale=sv_SE; sid=\"550882878\""]}),("host",HeaderPair {hName = "host", hValue = ["localhost:5001"]}),("referer",HeaderPair {hName = "referer", hValue = ["http://localhost:5001/"]}),("remote_user",HeaderPair {hName = "REMOTE_USER", hValue = [""]}),("user-agent",HeaderPair {hName = "user-agent", hValue = ["Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1"]})], rqBody = Body Empty, rqPeer = ("127.0.0.1",5001)}
Page = 'UbuntuGuide.pdf'
Params {pUsername = "", pPassword = "", pPassword2 = "", pRevision = Nothing, pDestination = "", pForUser = Nothing, pSince = Nothing, pRaw = "", pLimit = 100, pPatterns = [], pGotoPage = "", pFileToDelete = "", pEditedText = Nothing, pMessages = [], pFrom = Nothing, pTo = Nothing, pFormat = "", pSHA1 = "", pLogMsg = "", pEmail = "", pFullName = "", pAccessCode = "", pWikiname = "", pPrintable = False, pOverwrite = False, pFilename = "", pFileContents = Empty, pConfirm = False, pSessionKey = Just 550882878, pRecaptcha = Recaptcha {recaptchaChallengeField = "", recaptchaResponseField = ""}, pResetCode = ""}

I have verified that the file is in the wikidata directory and that it is complete (I tried to open it from that dir).

Many thanks,

Mikael

John MacFarlane
Owner

I was not able to reproduce the problem - uploaded 560K file fine, displays properly. However, I am using gitit 0.8.1, the most recent version. It is possible that upgrading could solve your problem.

Mikael Andersson

Works great, many thanks for your help! :)

John MacFarlane
Owner

Super - I'll close this issue then

John MacFarlane jgm closed this
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.