Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Cannot upload new version of SingleFile #10947

Closed
gildas-lormeau opened this Issue Mar 16, 2019 · 9 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants
@gildas-lormeau
Copy link

gildas-lormeau commented Mar 16, 2019

Describe the problem and steps to reproduce it:

I upload a new version of SingleFile.

What happened?

I see it approved, in the queue, then it disappears a few seconds after without any error or warning.

What did you expect to happen?

I should be able to upload new versions or an error should be displayed.

Anything else we should know?

The page of the extension: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/single-file/
The version should be 1.9.90, or 1.9.91, or 1.9.92.
Post on the AMO forum: https://discourse.mozilla.org/t/cannot-update-extension/37032

@diox

This comment has been minimized.

Copy link
Member

diox commented Mar 16, 2019

Hi,

That looks like a replication issue with our MySQL replica databases. Your uploads were recorded properly, nothing is lost, but somehow the replica used for read operations (e.g. viewing pages) is out of date.

We're looking into it.

@diox

This comment has been minimized.

Copy link
Member

diox commented Mar 16, 2019

To prove that this is a replication issue, I can see the data for a few seconds if I make a modification elsewhere (because that sets a short-lived cookie pinning reads to the primary db)

@gildas-lormeau

This comment has been minimized.

Copy link
Author

gildas-lormeau commented Mar 16, 2019

@diox Thanks for the info. Is there any way for me to circumvent this issue?

@diox

This comment has been minimized.

Copy link
Member

diox commented Mar 16, 2019

Sorry, there is no easy way around this. It looks like quite a serious desync between our primary and replica databases, best for you to wait for the issue to be resolved. I've paged our ops team, we'll update this issue when there is new information.

@diox

This comment has been minimized.

Copy link
Member

diox commented Mar 16, 2019

The problem should have been resolved by ops (https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1535832)

@diox diox closed this Mar 16, 2019

@gildas-lormeau

This comment has been minimized.

Copy link
Author

gildas-lormeau commented Mar 16, 2019

Yes, I confirm the version is now available. Thanks!

@diox diox added the qa: not needed label Mar 17, 2019

@diox diox assigned autrilla and unassigned bqbn Mar 17, 2019

@blackzhen

This comment has been minimized.

Copy link

blackzhen commented Mar 18, 2019

Sorry, there is no easy way around this. It looks like quite a serious desync between our primary and replica databases, best for you to wait for the issue to be resolved. I've paged our ops team, we'll update this issue when there is new information.

Hi,

That looks like a replication issue with our MySQL replica databases. Your uploads were recorded properly, nothing is lost, but somehow the replica used for read operations (e.g. viewing pages) is out of date.

We're looking into it.

I also can not upload a new version. could you help me ?

@diox

This comment has been minimized.

Copy link
Member

diox commented Mar 18, 2019

@blackzhen : the original issue described here should be fixed. If it's still happening for you, please open a new issue for your problem, detailing what add-on it is happening with, what version you're trying to upload, etc.

@diox

This comment has been minimized.

Copy link
Member

diox commented Mar 18, 2019

Nvm I saw that you opened #10949 ; it is indeed a different problem.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.