Official Mollie extension for WooCommerce
PHP Shell JavaScript
Latest commit a92f49f Dec 21, 2016 @tom-mollie tom-mollie Bump version to 2.5.1

readme.mdown

Mollie

WooCommerce extensie voor betalingen via Mollie.

Ga naar Mollie Payments for WooCommerce voor meer informatie over deze plugin.

Ondersteunde betaalmethodes

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Via Mollie is iDEAL gemakkelijk aan te sluiten zonder de gebruikelijke technische en administratieve rompslomp. Mollie geeft u op ieder moment toegang tot uw transactieoverzichten en andere statistieken. Tevens is het mogelijk per e-mail of SMS een notificatie te ontvangen bij elke gelukte betaling. Mollie is hierdoor dus een perfecte partner op het gebied van iDEAL en is het dan ook niet verbazingwekkend dat Mollie ondertussen op meer dan 20.000 websites iDEAL-betalingen mag verzorgen.

Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Doordat we onder andere de bekende merken Mastercard en Visa ondersteunen, zorgt dit direct voor veel potentiële kopers.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. Betalingen via Bancontact/Mister Cash zijn gegarandeerd en lijkt daarmee sterk op iDEAL in Nederland. Daarom is het uitermate geschikt voor uw webwinkel.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is één van de populairste betaalmethodes in Duitsland en actief in 11 landen. Betalingen zijn direct en niet storneerbaar, waarmee het sterk op het Nederlandse iDEAL lijkt. Daarom is het uitermate geschikt voor uw webwinkel.

Overboekingen

Overboekingen binnen de SEPA zone ontvangen via Mollie. Hiermee kun je betalingen ontvangen van zowel particulieren als zakelijke klanten in meer dan 35 Europese landen.

Eenmalige incasso

Eenmalige incasso binnen de SEPA zone ontvangen via Mollie. Een eenvoudige betaalmethode waarbij het bedrag achteraf van de rekening van de consument wordt afgeschreven.

PayPal

PayPal is wereldwijd een zeer populaire betaalmethode. In enkele klikken kunt u betalingen ontvangen via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal-saldo.

Bitcoin

Bitcoin is een vorm van elektronisch geld. De bitcoin-euro wisselkoers wordt vastgesteld op het moment van de transactie waardoor het bedrag en de uitbetaling zijn gegarandeerd.

paysafecard

paysafecard is de populairste prepaidcard voor online betalingen die veel door ouders voor hun kinderen wordt gekocht.

Wil je meewerken aan deze module?

Wil je helpen om onze plugin voor WooCommerce nog beter te maken? Wij staan open voor pull requests voor onze module.

Maar wat denk je er over om bij een technology driven organisatie aan de slag te gaan? Mollie is altijd op zoek naar developers en system engineers. Check onze vacatures of neem contact met ons op.

Licentie

GPLv2 (GNU General Public License, version 2) License. Copyright (c) 2014-2016, Mollie B.V.

Ondersteuning

Contact: www.mollie.cominfo@mollie.com — +31 20-612 88 55